nello construct

Ultimele imagini cu DJ Lalla, care ridică și mai multe întrebări despre decesul ei! Era îmbrăcată „până în gât”! (VIDEO)

Au apărut în spațiul public ultimele imagini cu Laura Roșca (DJ Lalla) chiar din dimineața în care a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia.

In imagini se poate observa cum Laura Roșca iese din blocul unde era cazată, trece prin parcare și se îndreaptă spre plajă la ora 08.40, fiind îmbrăcată, din ce se vede, „până în gat” cu o pereche de colanți negrii și un hoodie alb.

În aceeași dimineață, în jurul orei 10.40, trupul neînsuflețit al Laurei a fost găsit pe plajă de o turistă. Mai mult decât atât, tânăra purta acum doar un tricou alb și un slip. Astfel, nu putem să nu ne întrebăm ce s-a întâmplat cu hainele sale în acest interval de două ore.

Bineînțeles, putem presupune că a fost să înoate, însă având în vedere vestimentația destul de groasă a tinerei, la momentul plecării, ne indică faptul că nu era cel mai bun moment de înot.

De asemenea, și dacă ar fi înotat, nu ar fi trebuit ca în toată această perioadă, cineva să-i găsească hainele aruncate pe undeva pe plajă? Șansele ca aceasta să se fi aruncat în mare cu hainele pe ea și să le piardă în apă sunt foarte mici, deci acestea ar trebui să existe pe undeva.

Raportul toxicologic

În urmă cu câteva zile. tatăl tinerei a fost cel care a dezvăluit că a primit de la medici raportul toxicologic care confirmă faptul că DJ Lalla, după cum era cunoscută în lumea mondenă, nu era sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Citește tot aici: Raportul toxicologic în cazul Laurei Roșca! Tânăra NU a murit din cauza substanțelor interzise!

În același timp, autoritățile continuă să declare că înecul este cauza decesului, însă atât cititorii noștrii, cât și ceilalți oameni care au aflat de tragicul eveniment, nu sunt atât de convinși de asta, ba chiar tatăl tinerei a declarat că aceasta era o înotătoare foarte bună.

Normal, o astfel de tragedie i se poate întâmpla și celui mai bun, însă unii consideră că ceva nu se leagă.

Acum, din cauza acestor imagini, în care tânăra apare îmbrăcată „până în gât” cu doar două ore înainte de a fi găsită fără suflare, încep să apară și mai multe întrebări.

Tatăl tinereri a acceptat varianșa că s-a înecat

Cu toate acestea, tatăl Laurei Roșca a acceptat varianta că fiica sa s-a înecat, deoarece i-a fost găsit nisip în plămâni.

Citește tot aici: Tatăl turdencei Laura Roșca (DJ Lalla), găsită decedată pe plaja din Mamaia, dă vina pe…

Sursă video: adevarul.ro 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

3 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: