nello construct

Tatăl turdencei Laura Roșca (DJ Lalla), găsită decedată pe plaja din Mamaia, dă vina pe…

Tatăl Laurei Roșca, tânăra găsită decedată pe plaja din Mamaia, a făcut o declarație în care vorbește despre motivul decesului fiicei ei, dând vina pe amenajările care s-au făcut în zona plajei, care sunt un adevărat pericol, în opinia sa.

„Toate bănuielile sau speculațiile sau presupuneri, astea le are poliția. Eu nu le mai am. S-a înecat, i-au găsit nisip în plămâni. Înseamnă că a luat o gură de apă cu nisip. Dacă știți evenimentele de pe plaja Mamaia, anul acesta a fost record la decese, în jur de 50. Este un record de când există Mamaia.

În general, erau 4-5 decese pe sezon, dar acum în Mamaia au fost amenajările acelea.

Pe aceea eu nu o înțeleg, dar probabil că inginerii și specialiștii cunosc mai bine ca mine. Eu am cântat la Mamaia, știu bine plaja. Înainte, după ce intram în apă și mergeam 50 de metri, era apa până la genunchi.

Acum, este o groapă. Faci doi pași și e o groapă. Mi-au zis prieteni care au fost acolo că după ce au picat în groapa aia, au avut nevoie de ajutor să vină la mal, deci probabil că și Laura, necunoscând locul, s-a avântat. De înotat, înota foarte bine, dar poți să aluneci, se mai poate întâmpla”, a explicat tatăl lui DJ Lalla pentru WOWbiz.ro.

De asemenea, tatăl lui DJ Lalla, numele de scenă al turdencei, spune că fiica lui nu avea nicio problemă de depresie.

„Soția mea a postat pe net că are nevoie de un psihiatru pentru mama ei care are 82 de ani. Toți au interpretat că pentru Laura ar fi vrut psihiatru. Îmi doresc să se dezmintă chestia asta pentru că nu era vorbea de Laura.Laura era foarte ok, foarte în putere, foarte muncitoare. Fata era un mănunchi de energie. Pe oriunde a fost, a fost floarea petrecerii”, a mai spus el.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: