nello construct

Raportul toxicologic în cazul Laurei Roșca! Tânăra NU a murit din cauza substanțelor interzise!

Au apărut noi informații în cazul decesului Laurei Roșca, tânăra care a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia.

Tatăl tinerei a fost cel care a dezvăluit că a primit de la medici raportul toxicologic care confirmă faptul că DJ Lalla, după cum era cunoscută în lumea mondenă, nu era sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Cu toate acestea, familia Laurei Roșca încearcă în paralel cu ancheta poliției să reconstituie ultimele zile ale tinerei și să afle ce s-a întâmplat de fapt.

„Suferim destul. Prea tânără, frumoasă, talentată… Este cea mai mare tristețe care există. Nu te superi nici când pierzi bani, nici când pierzi nu știu ce, bătrânii natural…

Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era binedispusă. Era la București atunci. Mie nu mi-a zis că pleacă la mare. Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”, a spus, îndurerat, tatăl tinerei artiste chiar în ziua în care a înmormântat-o la Turda, scrie Antena 3 CNN.

DJ Lalla a fost condusă pe ultimul drum

În dimineața zilei de joi, 28 Septembrie 2023, Laura Roșca a fost găsită pe plajă fără suflare. Autopsia a arătat că tânăra din Turda ar fi murit înecată, însă poliţiştii trebuie să stabilească dacă era singură sau nu în momentul în care a intrat în mare.

Camerele de supraveghere din dreptul clubului, care ar fi putut lămuri misterul, nu funcţionează. Astfel, ancheta continuă, iar în acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Ieri, 1 Octombrie 2023, familia și apropiații Laurei s-au adunat pentru a o conduce pe ultimul drum la cimitirul central din Turda. Sfâșiați de durere și cu multe întrebări, apropiații Laurei s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu tinerei care era considerată ca fiind veselă și plină de energie, dar în sufletul ei doar ea știa ce se ascunde.

Citește tot aici: Turdeanca Laura Roșca (DJ Lalla), condusă pe ultimul drum, la groapa din cimitirul central din Turda

Drum lin spre cer, Laura!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: