marian morar
m install
nello construct

Rezultate sondaj: Cine este preferatul celor din Câmpia Turzii, pentru funcția de primar, în acest moment?!

zamblau eugen

Rezultatele sondajului online efectuat de TurdaNews, în intervalul 8-9 noiembrie 2023, în ceea ce privește intenția de vot pentru funcția de primar la Câmpia Turzii, în eventualitatea unor alegeri locale, a scos în evidență faptul că actualul primar, Dorin Lojigan (PNL) se bucură în continuare de încrederea alegătorilor.

Asta chiar dacă procentul obținut este mai mic decât cel de la alegerile locale din 2000, însă e clar că intenția de vot este influențată, cel mai probabil în sens negativ, și din cauza ”deranjului” unor lucrări care se execută pe raza localității. Din această perspectivă, este interesant cum va reacționa electoratul după finalizarea investițiilor care sunt în derulare în acest moment.

Conform sondajului, Dorin Lojigan (PNL) este pe primul loc, cu 30.68% voturi obținute, în timp ce locul secund este atribuit, în mod surprinzător, variantei ”Altul”, care a întrunit 20.12% din voturi (prin ”altul” înțelegându-se un candidat care nu era nominalizat).

În continuare, candidatul USR, Mureșan-Pop Gabriel a adunat 15.96% din voturi, iar Morar Marian (AUR) – 14.68%. De precizat că în cazul USR, candidatul va fi Ioan Bacoș (ulterior inițierii sondajului am aflat), iar Morar Marian este proaspăt membru AUR, însă probabil vizibilitatea sa din poziția administrativă pe care o deține, cea de administrator public al Primăriei Câmpia Turzii, i-a asigurat acest loc destul de surprinzător, în condițiile în care s-a înscris recent în AUR.

Citește și: Administratorul public al Primăriei Câmpia Turzii, Marian Morar, anunță că se înscrie în AUR!

Surpriza o constituie Avram Gal, candidatul PSD, care a adunat doar 11.03% din voturi. Evident, mult prea puține, raportate la partid, dar și la faptul că, oficial, era singurul contracandidat care și-a anunțat intenția de a intra în lupta pentru Primărie, în anul 2024. Situația deschide o ”portiță” pentru unele speculații pe acest subiect.

Citește și: Se agită apele la Câmpia Turzii: Avram Gal anunță că vine cu Petre Pop și echipa sa de oameni competenți, iar liberalii vor fi dați afară din Primărie! (VIDEO)

Fie Avram Gal fie nu este pe placul votanților social-democrați, având în vedere campaniile sale agresive pe TikTok, care au mers în zona sfidării (vă amintiți celebrele burgere cu ”foiță de aur” sau expresia ”atât s-a putut”, nu?!), fie este ”lucrat” din interior, existând cel puțin o grupare în PSD care ar vrea mai degrabă ca Avram Gal să eșueze (în astfel de sondaje, de regulă lucrează mult activul de partid). Pentru că oricum am privi lucrurile, procentul parcă este mult prea mic. Să fie acel ”Altcineva”, opțiunea de pe locul 2, rezultatul unui curent care ar dori un alt candidat din interiorul PSD?! Sau e doar o ”întâmplare”?!

Citește și: Avram Gal, criticat dur pe TikTok după ce a prezentat platoul cu carne de 1.200 de lei: „Se poate plăti și în fonduri europene?” (VIDEO)

Ceilalți candidați menționați de noi, pe baza unor informații apărute în spațiul public, respectiv Ionuț Geană (independent) și Adrian Mischian (PMP), n-au reușit să atragă o intenție de vot prea ridicată, primul având 1.09%, în ciuda ”campaniei cu pliante” pe care a derulat-o recent în localitate și a banilor băgați în publicitate pe rețelele sociale, iar cel de-al doilea sub 1 procent.

Citește și: Pliante electorale la Câmpia Turzii! Ionuț Geană are nevoie de notorietate! Ai auzit de el?!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2