nello construct

Sondaj online: Pe cine ai alege primar la Câmpia Turzii?! Votează acum!

Anul viitor, probabil prin luna septembrie, se vor organiza alegeri locale, ocazie cu care cetățenii își vor alege primarul pentru următorul mandat de 4 ani. Chiar dacă mai este ceva timp până la acel moment, TurdaNews și-a propus să ”ia pulsul” electoral, constant, pentru a prezenta cititorilor intenția de vot în anumite perioade.

Practic, alegătorii din Câmpia Turzii au de ales între actualul primar, Dorin Lojigan (PNL) sau celelalte variante care vor exista pe buletinele de vot. Dacă primarul în exercițiu și-a anunțat intenția de a candida, la fel a făcut și candidatul PSD, Avram Gal.

Celelalte nominalizări sunt făcute de către redacția TurdaNews, în baza informațiilor existente în spațiul public, al unor discuții din mediul politic și al prezumtivelor candidaturi care ar putea exista.

Dacă ar fi alegeri locale duminica viitoare, pe cine ai alege în funcția de primar? Asta ar fi întrebarea simplă la care cititorii sunt invitați să răspundă, alegând propria variantă. Precizăm că având în vedere faptul că nu este vorba despre un sondaj profesionist și nu se desfășoară în ciclul electoral oficial, nu emitem pretenția că rezultatele sunt conforme cu realitatea în proporție de 100%, însă ele pot reprezenta ”pulsul” societății locale, în ceea ce privește intenția de vot.

Câteva precizări:

• se poate vota timp de 24 de ore, în intervalul 08.11.2023 ora 16.00 – 09.11.2023 ora 16.00.

• se poate alege o singură opțiune dintre cele prezentate.

• rezultatele sunt disponibile ”live” (adică rezultatele înregistrate la acel moment) doar pentru persoanele care vor vota

• se poate vota o singură dată de la un device (telefon/laptop/tabletă/PC); din cauza măsurilor de securitate existente, este posibil ca votul să nu se înregistreze dacă sunteți conectați la o rețea wifi, iar cineva a votat din acea rețea înaintea dvs (din acest motiv, se recomandă să vă deconectați de la rețeaua wifi, înainte de a vota).

This poll has ended (since 20 days).

Alegeri locale: Pe cine ai alege primar la Câmpia Turzii?

Lojigan Dorin (PNL)
30.68%
Altul
20.12%
Mureșan-Pop Gabriel (USR)
15.96%
Morar Marian (AUR)
14.68%
Gal Avram (PSD)
11.03%
Nu mă interesează/Nu mă duc la vot
5.79%
Geană Ionuț (independent)
1.09%
Mischian Adrian (PMP)
0.66%

Sondaj efectuat în perioada 08.11.2023 ora 16.00 - 09.11.2023 ora 16.00.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: