nello construct

Se agită apele la Câmpia Turzii: Avram Gal anunță că vine cu Petre Pop și echipa sa de oameni competenți, iar liberalii vor fi dați afară din Primărie! (VIDEO)

După ce primarul liberal Dorin Lojigan a sugerat azi, mai mult sau mai puțin direct, că Avram Gal, președintele PSD Câmpia Turzii, doar s-a filmat în fața Ministerului Dezvoltării, pentru a-și aroga meritele altora care au reușit să atragă fonduri pentru dezvoltarea municipiului, liderul social-democrat i-a dat replica. Este vorba despre un proiect de 18.5 milioane de lei, bani cu care se vor asfalta străzi din cartierele Șarât și Sâncrai.

Cu referire la implicarea lui Avram Gal, primarul Dorin Lojigan a spus că acesta nu a avut nicio implicare, în niciun proiect, din anul 2016 încoace… În acest caz, concret, Dorin Lojigan a spus că ministrul Veștea este liberal și că declarația lui Avram Gal este doar una politică. ”Probabil, între doi burgeri cu foiță de aur, domnul Avram Gal a fugit în fața Ministerului și a făcut un video. Eu zic că n-a intrat în Ministerul Dezvoltării, iar acest lucru se poate verifica. Probabil, văzând că sunt la Ministerul Dezvoltării, s-a gândit să  posteze ceva”, a menționat primarul Lojigan. Avram Gal declarase, ieri, că ”susține” alocarea de fonduri pentru Câmpia Turzii.

Citește și: UPDATE – Conferință de presă în direct: Primarul Dorin Lojigan face anunțuri importante! (vezi LIVE-VIDEO)

Avram Gal a transmis un mesaj pentru primarul PNL, în care anunță că mai are puțin până când va veni cu echipa sa de oameni competenți și toți liberalii incompetenți din Primărie vor fi dați afară! De asemenea, Avram Gal a sugerat că primarul liberal ”uită” anumite detalii, iar asta ar avea o legătură cu aparatul care transformă strugurii în must și mai apoi în vin.

Candidatul PSD Câmpia Turzii a mai spus că după ce va veni la Primărie, Dorin Lojigan va fi nevoit să meargă săptămânal la declarații, alături de acoliții săi, pentru toate neregulile pe care le-au săvârșit în Primărie, sugerând astfel că actualul edil va fi cercetat penal.

Între cei doi s-a creat o animozitate în urmă cu mai mulți ani, atunci când Dorin Lojigan și-a recâștigat în instanță dreptul de a ocupa scaunul de viceprimar, pe vremea primarului Radu Hanga, iar cu această ocazie, Avram Gal a ”zburat” din Primărie. Ulterior, fostul administrator public Petre Pop, care este acum în echipa social-democrată a lui Avram Gal, a fost îndepărtat din funcție.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: