Inedit: Vezi cum se derulează o operație de implant de cristalin la ochi, la clinina Opticline din Turda! (VIDEO)

operatie ochi

Clinica Opticline a pus pe pagina lor de Facebook înregistrarea integrală a modului cum decurge o operație la ochi, pentru un implant de cristalin. Operația nu durează decât 4 minute și 25 de secunde!

”Pacienta suferea de hipermetropie (dioptrii cu plus), cu cilindru, caz în care este recomandată operația cu implant de cristalin în locul celei laser, pentru a elimina riscul ca aceasta să recidiveze. Același tip de operație se realizează și în cazul cataractei. Cristalinul trifocal toric de la Zeiss oferă posibilitatea eliminării complete a dioptriilor și oferă independență deplină față de ochelari. 

Intervenția a decurs impecabil, pacienta vede perfect, aceasta fiind operația la cel de-al doilea ochi.

După cum puteți vedea, operația NU doare, se realizează sub anestezie locală cu picături, nu necesită spitalizare, pacientul poate pleca imediat acasă, și durează foarte puțin – mai exact, 4 minute și 25 sec, de la începerea operației propriu-zise și până la final.
Aparatul cu care se realizează această operație în clinicile OpticLine – Dr Holhoș Teodor este tot marca Zeiss – Lumera 700, ultima generație de microscoape de la Zeiss și cel mai performant în prezent.

Atunci când vine vorba de excelență în oftalmologie, calitatea Zeiss ne-a convins încă de la deschiderea primei clinici, și alegem întotdeauna echipamente și materiale ultra-performante de la partenerii noștri. Operația prezentată este doar una dintre miile de acest gen pe care le realizăm anual în clinicile noastre din Alba Iulia, Turda și Mediaș, peste 20% dintre acestea fiind realizate cu cristaline multifocale.”, au explicat cei de la Opticline – Dr. Teodor Holohoș.

Vă așteptăm cu programări pentru consult la:

☎️Opticline Turda – 0755 057 533

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top