marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Drept la replică la articolul ”Mircea Irimie arată cu degetul spre USR, spunând că ei sunt în spatele unei pagini de Facebook care îi denigrează pe politicienii locali!”

zamblau eugen

Anul 2024, an în care vor avea loc 4 runde de alegeri, debutează în politica locală cu o serie de speculații și acuzații nefondate în fața cărora trebuie să luăm poziție.

Am descoperit și noi, la USR, pagina denigratoare către care arată cu degetul Mircea Irimie, și suntem siderați de nivelul suburban al limbajului și imaginilor folosite sub acoperirea anonimatului de către autorii paginii în cauză.

Un astfel de mod de comunicare și de limbaj NU este caracteristic USR-ului și respingem ferm orice formă de asociere a partidului nostru cu pagina în cauză și cu persoanele care se ascund în spatele acesteia.

Respingem și acuzația speculativă și nefondată a lui Mircea Irimie, atrăgându-i atenția că analiza pe baza căreia a ajuns la ”constatarea nepărtinitoare” conform căreia USR este singurul partid neatacat este una incompletă și incorectă (sperăm că datorită grabei și superficialității și nu datorită relei-voințe sau a practicilor politice pe care le critică). Colegul nostru Ioan Bakos, candidat la funcția de primar al Municipiului Câmpia Turzii, a fost atacat în mod direct de pagina în cauză. Deci, nu am scăpat nici noi de asemenea atitudini profund nepotrivite.

Regretăm abordarea speculativă a lui Mircea Irimie și respingem cu fermitate asocierea noastră cu pagina în cauză. Suntem dispuși să-i acceptăm scuzele publice, dacă este adeptul bunul simț, pe care îl clamează atât de des. USR își asumă o prezență publică ghidată de decență și respect, fără a recurge la practici speculative și la limbaj suburban.

Credem că toată comunicarea noastră demonstrează modul cum alegem să facem politică și vom rămâne fideli toleranței și respectului pe durata tuturor campaniilor electorale din acest an. Sperăm că toți actorii politici locali vor renunța la speculații și acuzații nefondate și că lupta electorală va fi una bazată pe idei și proiecte care pun în centru cetățeanul.

USR Turda

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2