marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Mircea Irimie arată cu degetul spre USR, spunând că ei sunt în spatele unei pagini de Facebook care îi denigrează pe politicienii locali!

zamblau eugen

Președintele Partidului Republican Cluj (parte a alianței AUR), Mircea Irimie, arată cu degetul înspre USR, spunând că ei ar fi în spatele atacurilor care s-au declanșat la adresa politicienilor locali, prin intermediul unei pagini de Facebook care a fost înființată în vara anului trecut.

”Am analizat foarte atent toate atacurile și denigrările împotriva tuturor și am constatat că, singurul partid care nu este atacat niciodată si nici liderii lui este USR . Este o constatare nepărtinitoare.”, a spus Mircea Irimie, cu referire la pagina care i-a denigrat pe mai mulți membri AUR.

Irimie spune că ar fi vorba de o frustrare a celor de la USR, care au folosit poze de la întâlnirea celor de la AUR, la care a participat și consilierul PMP Turda, Adrian Nap, care se pare că a respins alianța cu USR, în cadrul Alianței Dreapta Unită, care prevede candidaturi comune, după ce a primit asigurări din partea celor de la AUR că-și poate pune oamenii apropiați pe locurile eligibile pe listele electorale.

La întâlnirea ”suveraniștilor” de la Turda au participat fostul primar Tudor Ștefănie, fostul deputat Mircea Irimie, fostul viceprimar Lucian Nemeș și consilierii locali Adrian Nap și Kolozsi Atilla, ambii de la PMP.

”Este tot mai clar faptul că, frustrarea și disperarea unor politicieni locali este tot mai mare și îi domină îndemnându-i să recurgă la mârșăvii. Din lipsa de curaj și demnitate, se ascund în spatele unei pagini urâte și atacă și refulează cu toate neîmplinirile lor.

FRUSTAREA – este o stare de nemulțumire și de suferință psihică, cauzată de sentimentul privării de un lucru sau o țintă la care persoana suferindă consideră că are dreptul dar nu reușește să ajungă!

(…) La Turda si Câmpia Turzii s-a creat o pagină coordonată de oameni disperați și cu un caracter josnic care atacă și denigrează toată scena politică și toți liderii și posibilii candidați pentru viitoarele alegeri. Este sub demnitatea unor oameni educați, culți și împliniți profesional sa recurgă la așa ceva.

(…) Dar fiecare face și dă, după cum ii este sufletul și onoarea și sunt convins că cei din spatele atacurilor nu au performat niciodată cu nimic. Este comportamentul celor neputincioși și frustrați care nu au puterea unei competiții deschise.”, a comentat Irimie la adresa celor din USR.

Ce jigniri le-au adus pagina respectivă:

”Lucian Nemes – un nimeni oportunist, care s-a urcat in fruntea politicii pe banii lu falimentaru de ta-su (fie-i tarana grea si umeda).

Mircea Veceu Irimie – tatal demagogiei turdene. Tradator, traseist, fost interlop, falimentar.

Adrian Nap – betiv, tradator, fost portjartier al lui Matei, transformat in mare disident.

Astia sunt doar cativa, la care se adauga Stefanie, Doru Anxa, Dan Grigoroiu si altii… niste ieftinituri politice, falimentari si corupti!”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2