marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Ziua drapelului la Turda marcată cu paradă militară, alocuțiuni, slujbă religioasă și elicoptere IAR 330 SOCAT

zamblau eugen

Astăzi, 26 iunie, de la ora 12 la Turda au avut loc manifestările zilei Drapelului Național al României, eveniment desfășurat în Piața Tricolorului din zona Muzeului de Istorie.

Evenimentul a debutat cu sosirea delegației oficiale, alocuţiuni privind semnificaţia Zilei Drapelului Naţional rostite de viceprimarul Daniela Pîrlea, a urmat la microfon lt.col Mihai Pintiliciuc comandantul Batalionului 814 Tancuri de la Turda, primirea Drapelului Naţional al României , binecuvântarea Drapelului României, înălţarea Drapelului pe catarg şi intonarea Imnului Naţional al României.

La final a avut loc un survol al piloților de la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii cu elicoptere PUMA Socat dar și o paradă militară.

Marii absenți ai ceremoniei au fost primarul Matei Cristian și deputatul Cristina Burciu.

Cu toate că în timpul evenimentului a început o ploaie de vară destul de „consistentă” au asistat la ceremonialul militar-religios zeci de turdeni care s-au aflat la acea oră în zona centrală a orașului.

Drapelul României – reprezintă pentru noi simbolul naţional care a însufleţit românii în momente grele dar şi de mare bucurie.

Ziua Drapelului Naţional a fost proclamată prin Legea nr. 96/1998 şi se sărbătoreşte, în fiecare an, la data de 26 iunie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2