m install
nello construct

Violatorul din Frata își află în curând sentința!

floris

Procesul în care Lako Răsvan Daniel este acuzat de mai multe fapte de viol și proxenetism a ajuns la final. Judecătoria Turda a plasat cauza în pronunțare.

Cu alte cuvinte, bărbatul care se dădea drept „tătic model” își va afla în curând sentința.

În 31 mai 2023, TurdaNews vă informa despre o descindere a polițiștilor la Frata, acolo unde a fost ridicat un bărbat de 45 de ani, acuzat de viol în formă continuată, agresiune sexuală, racolarea minorilor în scopuri sexuale, amenințare, influențarea declarațiilor, șantaj, violenţă în familie și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, în perioada 2019-2022, acesta ar fi constrâns, prin amenințări și acte violente, o minoră, în vârstă de 14-17 ani, să întrețină relații sexuale. În cursul lunii aprilie a acestui an, bărbatul este bănuit de faptul că ar fi agresat sexual și ulterior amenințat cu acte de violență două minore, de 15 și 17 ani, din județul Cluj. De asemenea, din cercetări a reieșit ca în anul 2021, acesta ar fi agresat-o fizic pe una dintre minore.

Totodată, s-a constatat că bărbatul în cauză s-ar fi deplasat în repetate rânduri cu un autoturism, fără a deține permis de conducere, au informat oamenii legii.

„Familist și tată devotat”!

În urmă cu câțiva ani, numele acestuia a fost vehiculat în presa națională. Într-o știre de la Pro TV, din anul 2014, Lako Răsvan Daniel era prezentat drept un caz social, după ce a rămas cu cei 5 copii, fiind părăsit de soție, care a plecat în Italia.

În anul 2019, cazul său a reapărut în presa centrală, de data aceasta datorită situației generate de fosta lui soție, care și-a părăsit familia și a fost condamnată la închisoare cu suspendare, pentru că ea între timp și-a făcut o altă familie în Italia, unde a născut un alt copil.

Citește și:

Dosarul violatorului din Frata a ajuns în instanță! Acuzații grave: și-a violat fiica și racola minore în scopuri sexuale! Acum câțiva ani, apărea la tv, fiind ”eroul” care își crește 5 copii!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

4 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: