marian morar
m install
nello construct

Dosarul violatorului din Frata a ajuns în instanță! Acuzații grave: și-a violat fiica și racola minore în scopuri sexuale! Acum câțiva ani, apărea la tv, fiind ”eroul” care își crește 5 copii!

zamblau eugen

În 31 mai 2023, TurdaNews vă informa despre o descindere a polițiștilor la Frata, acolo unde a fost ridicat un bărbat de 45 de ani, acuzat de viol în formă continuată, agresiune sexuală, racolarea minorilor în scopuri sexuale, amenințare, influențarea declarațiilor, șantaj, violenţă în familie și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, în perioada 2019-2022, acesta ar fi constrâns, prin amenințări și acte violente, o minoră, în vârstă de 14-17 ani, să întrețină relații sexuale. În cursul lunii aprilie a acestui an, bărbatul este bănuit de faptul că ar fi agresat sexual și ulterior amenințat cu acte de violență două minore, de 15 și 17 ani, din județul Cluj. De asemenea, din cercetări a reieșit ca în anul 2021, acesta ar fi agresat-o fizic pe una dintre minore.

Citește și: Percheziții în comuna Frata în cadrul unui dosar de agresiune sexuală, racolare de minori și șantaj! Arestat preventiv!

Azi, la Judecătoria Turda, s-a admis dosarul prin care acesta va fi trimis în fața instanței, pentru a fi judecat.

”În baza art. 346 alin.1 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul cu nr. 658/P/2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda privind pe inculpatul L R -D trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de viol în formă continuată, prev. de art. 218 alin. (1), alin. (3) lit. b) şi c) şi alin. (31) C.pen., cu aplic. art. 35 alin. (1) C.pen. (persoana vătămată L I D ), agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. (1) şi (2) lit. c) C.pen. (persoana vătămată R R A ), racolarea minorilor în scopuri sexuale, prev. de art. 222 alin. (1) C.pen. (persoană vătămată C B R ), agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. (1) şi (2) lit. c) C.pen. (persoană vătămată C B R ), ameninţare, prev. de art. 206 alin. (1) C.pen. (persoană vătămată C B R ), influenţarea declaraţiilor, prev. de art. 272 alin. (1) C.pen. (persoană vătămată C B R ), şantaj, prev. de art. 207 alin. (1) C.pen. (persoană vătămată C B R ), violenţă în familie, prev. de art. 199 alin. (1) rap. la art. 193 alin. (1) C.pen. (persoana vătămată L I D), conducere fără permis în formă continuată, prev. de art. 335 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 35 alin. (1) C.pen. (luna iunie 2022), conducere fără permis în formă continuată, prev. de art. 335 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 35 alin. (1) C.pen. (luna aprilie 2023), totul cu aplic. art. 38 alin. (1) C.pen., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul L R -D pentru săvârşirea infracţiunilor de viol în formă continuată, prev. de art. 218 alin. (1), alin. (3) lit. b) şi c) şi alin. (31) C.pen., cu aplic. art. 35 alin. (1) C.pen. (persoana vătămată L I D ), agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. (1) şi (2) lit. c) C.pen. (persoana vătămată R R A ), racolarea minorilor în scopuri sexuale, prev. de art. 222 alin. (1) C.pen. (persoană vătămată C B R ), agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. (1) şi (2) lit. c) C.pen. (persoană vătămată C B R ), ameninţare, prev. de art. 206 alin. (1) C.pen. (persoană vătămată C B R ), influenţarea declaraţiilor, prev. de art. 272 alin. (1) C.pen. (persoană vătămată C B R ), şantaj, prev. de art. 207 alin. (1) C.pen. (persoană vătămată C B R ), violenţă în familie, prev. de art. 199 alin. (1) rap. la art. 193 alin. (1) C.pen. (persoana vătămată L I D ), conducere fără permis în formă continuată, prev. de art. 335 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 35 alin. (1) C.pen. (luna iunie 2022), conducere fără permis în formă continuată, prev. de art. 335 alin. (1) C.pen., cu aplic. art. 35 alin. (1) C.pen. (luna aprilie 2023), totul cu aplic. art. 38 alin. (1) C.pen.”, a fost decizia instanței, anunțată azi.

În urmă cu 9 ani, era ”tatăl model” la tv

În urmă cu câțiva ani, numele acestuia a fost vehiculat în presa națională. Într-o știre de la Pro TV, din anul 2014, Lako Răsvan Daniel era prezentat drept un caz social, după ce a rămas cu cei 5 copii, fiind părăsit de soție, care a plecat în Italia.

În anul 2019, cazul său a reapărut în presa centrală, de data aceasta datorită situației generate de fosta lui soție, care și-a părăsit familia și a fost condamnată la închisoare cu suspendare, pentru că ea între timp și-a făcut o altă familie în Italia, unde a născut un alt copil.

La momentul apariției articolului în CanCan.ro,  s-a readus în discuție un alt gest al bărbatului, mediatizat prin presa centrală, după ce a decis ca să-i pună numele de Gigi Becali băiatului său, născut în anul 2007.

De asemenea, imaginea lui nu dădea deloc de bănuit că are apucături de genul acuzațiilor care i s-au adus și pentru care a fost săltat de oamenii legii, iar acum va fi judecat. În poze apărea cu biblia și părea un om credincios. Pe un cont de-al său de socializare, chiar a scris ca motto: ”Nimic fără Dumnezeu”. Azi, în dosarul admis la Judecătoria Turda apar acuzații grave, inclusiv că și-ar fi violat propria fiică!

Pe contul său de socializare apar multe fotografii cu fete tinere. Probabil, unele dintre ele sunt și cele ale victimelor sale. De asemenea, are o fotografie și alături de liderul AUR, George Simion, al cărui mare fan era, mai nou (a fost inclusiv la nunta acestuia!).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

5 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2