marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Un nou-născut în vârstă de nouă zile, diagnosticat cu afecțiuni cardiace, a fost transportat cu un elicopter SMURD de la Cluj-Napoca la Târgu Mureş

zamblau eugen

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă anunţa, joi, că, în ultimele 24 de ore, echipele de intervenţie nou-născuţi din cadrul SMURD au avut zece intervenţii.

Pacienţii au fost transferaţi la diferite spitale pentru efectuarea de analize şi proceduri de specialitate.

Spre exemplu, un nou-născut în vârstă de nouă zile, diagnosticat cu afecțiuni cardiace, a fost transportat miercuri cu un elicopter SMURD de la Cluj-Napoca la Târgu Mureş. Aici el a fost preluat de medicii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

„Pe 29 martie a.c., elicopterul SMURD Târgu Mureş a intervenit pentru salvarea vieţii unui nou-născut în vârstă de 9 zile, diagnostic cu afecţiuni cardiace. Micuţul a fost preluat de la Cluj-Napoca şi transportat aerian la Târgu Mureş, unde a fost predat medicilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş”, a transmis Inspectoratul General de Aviaţie (IGAv).

Pe tot parcursul zborului, nou-născutul a fost asistat şi monitorizat de o echipă medicală asigurată de UPU-SMURD Mureş.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2