nello construct

Turdeanul Ovidiu Damian, invitat la Via Cluj TV, unde a vorbit despre Gala Tineretului Clujean! (VIDEO)

Astăzi, 21 Noiembrie 2023, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, are loc un eveniment extrem de important pentru studenți, și anume Gala Tineretului Clujean.

Turdeanul Ovidiu Damian, în calitate de vicepreședinte al Federației Tinerilor din Cluj, a fost invitat la Via Cluj TV, unde a vorbit despre acest eveniment important.

Ce înseamnă Gala Tineretului Clujean

În 2023, Federația Tinerilor din Cluj, celebrează tinerii implicați care dezolvă inițiative cu și pentru comunitate, în cadrul celei de-a șaptea ediții a Galei Tineretului Clujean.

Tema de anul aceva, „Empower through skills” va aduce în luma reflectoarelor organizațiile și grupurile de tineri care s-au remarcat prin pasiunea și dorința de a face o schimbare

Gala Tineretului 2023 este un eveniment tinerilor, fiind un prilej de a le reaminti că prin abilitățile pe care le dezvoltă și prin proiectele în care se implică, pot avea un impact semnificativ asupra comunității.

În cadrul Galei vor fi celebrate realizările tinerilor, vor și premiate proiectele care au influențat comunitatea și nu numai. De asemenea, cadrul festiv va fi completat și de multe alte suprize pregătite pentru participanți.

Vor fi premiate proiectele care au abordat următoarele tematici

⇒ Mediu și sustenabilitate

⇒ Sănătatea și bunăstarea tinerilor

⇒ Formare profesională

⇒ Incluziune și diversitate

⇒ Cultură

⇒ Educație formală și non-formală

⇒ Inițiative pentru mediul rural

⇒ Inițiative noi

Evenimentul este organizat de Federația Tinerilor din Cluj cu sprijinul BCR, Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și Visit Cluj în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj-Napoca.

Mai jos puteți urmări întreaga emisiune în care turdeanul Ovidiu Damian a vorbit, mai pe larg, despre tot acest proiect dedicat tinerilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: