marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Turdeanul Alex Malschi contribuie la lansarea fiului lui Aurel Tămaș!

zamblau eugen

Turdeanul Alex Malschi, care deține un studio de înregistrări audio și care colaborează cu foarte mulți artiști din show-bizz-ul românesc, a contribuit la piesa de debut al lui Toni Tămaș, nimeni altul decât fiul cunoscutului interpret Aurel Tămaș.

”Azi suntem bucuroși că piesa de debut a lui Toni Tămaș a fost finalizată. Mulțumesc pentru implicare prietenului Alex Malschi și textierei Alice Maria Mariș… Sperăm să fie de bun augur acest început… Urmează ca în următoarele zile să anunțăm marele public despre lansarea piesei și a videoclipului… Să trăiți că trebuiți… La revedere.”, a transmis Aurel Tămaș.

Alex Malschi este producător muzical, dar și compozitor, fiind absolvent al Academiei de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. El colaborează frecvent atât cu Paul Surugiu – Fuego, cât și cu Rareș Borlea – Raoul, alți doi turdeni care sunt artiști consacrați la nivel național.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2