m install
nello construct

Turdeanca Veronica Gușă de Drăgan este clasată pe locul 3 în topul celor mai bogate femei din România!

floris

Virgin Radio România a realizat un top al celor mai bogate femei din România, iar turdeanca Veronica Gușă de Drăgan s-a clasat pe locul trei, cu o avere de 250 milioane de euro.

Cine este Veronica Gușă de Drăgan?

Veronica Gușă de Drăgan este fiica Lalei Gușă și a lui Ștefan Gușă, un general român, care a îndeplinit funcția de șef al Marelui Stat Major al Armatei Române în ultimii ani ai regimului Ceaușescu (1986-1989).

Veronica s-a născut la data de 12 Iulie 1973, la Turda, iar în scurt timp, avea să devină cea mai bogată femeie din România. Turdeanca a absolvit cursurile Facultăţii de Drept şi a început să lucreze la 22 de ani.

La aceeași vârstă, s-a căsătorit cu Iosif Constantin Drăgan, care, la acea vreme avea 78 ani, fiind unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România, înfiinţând grupul Butan Gas.

În 2001, omul de afaceri decide să cedeze conducerea operaţiunilor grupului către soţia sa, Veronica Guşă, care a ocupat de atunci funcţia de preşedinte executiv al ButanGas.

După decesul soţului ei, în 2008, Veronica Guşă de Drăgan a devenit cea mai bogată femeie din România, fiind unicul acţionar al grupului de firme şi având de administrat o avere de aproximativ 1,5 miliarde de dolari, estimată în prezent la jumătate din valoare, potrivit Forbes.

Veronica Gușă de Drăgan, în topul celor mai bogate femei din România

Deși nu mai este cea mai bogată femeie din România, fiind detronată de Romina Gingașu care are o avere de 6.5 miliarde de dolari, Veronica Gușă de Drăgan rămâne totuși în top cu o avere de 250 milioane de euro.

Topul celor mai bogate femei din România 

Romina Gingașu – 6,5 miliarde de dolari

Anca Vlad – 480 milioane de euro

Veronica Gușă de Drăgan – 250 milioane de euro

Luchi Georgescu – 72 milioane de euro

Simona Halep – 47 milioane de euro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

4 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: