Știrea Cititorului: Avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile pe Panait Cerna! Apa a intrat în curțile și casele locuitorilor! (FOTO-VIDEO)

E8EDEFFD-3877-4818-B53E-7F49CCE1E354

În jurul orei 00.00, un locuitor al străzii Panait Cerna ne-a semnalat faptul că „s-a spart o țeavă” a rețelei de distribuție a apei potabile pe o porțiune o străzii, inundând astfel curțile și casele oamenilor din apropiere.

„Au lucrat muncitorii o lună întreagă la țeava de apă, dar după nici o săptămână s-a spart.”

Noaptea trecută nu se știa cauza exactă care a provocat acest incident, fiind nevoie de o inspecție mai amănunțită. Se presupunea că ar fi vorba despre o problemă de neatenție din partea muncitorilor, neatenție ce a inundat două curți și casa unui locuitor.

Astăzi, Compania de Apă Arieș a explicat cauza problemei.

„Pe strada Panait Cerna s-a produs o avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile PAFSIN, pe o vană de golire.”

De asemenea, cetățeanul cere despăgubiri firmei care se ocupă de lucrările de pe strada Panait Cerna pentru problemele create în urma inundării.

Te rugăm să accepți cookie-urile YouTube pentru a viziona acest video. Acceptând, vei avea acces la conținutul video de pe canalul YouTube al TurdaNews, care este un serviciu oferit de o terță parte.

YouTube – politica de confidențialitate 

Dacă accepți, opțiunea ta va fi salvată și pagina se va reîncărca cu noile setări.

 

Pentru a vedea despre ce lucrări este vorba, puteți citi mai mult aici:

Lucrările POIM sunt în plină desfășurare. Vezi străzile din cadrul proiectului, pe care se execută lucrări în această perioadă!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim! 

Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top