Lucrările POIM sunt în plină desfășurare. Vezi străzile din cadrul proiectului, pe care se execută lucrări în această perioadă!

Screenshot-2021-07-27-at-09.27.11-640x370

Prin investițiile din cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”, se continuă lucrările POIM de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare.

Ce este „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda-Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”?

„”Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020″ este un proiect cu finanțare europeană, în valoare de peste 130 de milioane de euro, ce va permite realizarea unor investiții majore în infrastructura de apă și canal (infrastructura care în unele zone nu a fost modernizată de 50 de ani sau este total inexistentă) destinat modernizarii și extinderii infrastructurii în vederea îndeplinirii cerințelor europene, astfel încât toți locuitorii din arealul deservit, care nu beneficiază nici astăzi de aceste utilități esențiale, să beneficieze de apă potabilă și canalizare și să poată avea condiții civilizate de viață.” au explicat cei de la Compania de Apă Arieș.

Străzile din cadrul proiectului, pe care se execută în prezent lucrări:

  • Lucrări de reabilitare rețea de apă potabilă pe străzile: Calea Victoriei, Zorilor, Călarași, Panait Cerna, Agriculturii, Zambilelor;
  • Lucrări de extindere rețea de canalizare pe strada Clujului, Alunișului;
  • Lucrări de reabilitare rețea canalizare, pe străzile: Calea Victoriei (relining), Tineretului, Hațegului, Lotus (relining), Zambilelor, Parc Logistic Industrial (relining), Florilor (relining), Amurgului, Obeliscului, Piața Romană, Detunata.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top