marian morar
m install
nello construct

Și acum vă întreb pe voi: care-i om și care-i animal?!

zamblau eugen

Caz tragic la Turda, acolo unde o cățelușă a fost legată și abandonată într-o zonă neumblată din apropierea căii ferate din zona cimitirului. Norocul ei a fost că a găsit-o o tânără, absolut întâmplător, care a salvat-o. Povestea e una tragică și arată fața inumană a unor semeni de-ai noștrii, care își bat joc de bietele animale cu o nonșalanță zguduitoare.

”Nu se știe cât a stat cățelușa legată în caniculă într-un loc dezafectat, deci 0 trecători. Norocul ei a fost că niște tineri s-au decis să exploreze cotloanele neumblate ale orașului. Tânăra care m-a sunat nu a găsit sprijin nici în rândul adulților și nici în rândul Poliției. Poliția din Turda a sfătuit-o să depună luni o plângere la ei și să lase câinele acolo dacă nu îl poate lua ea, DA, acolo unde nu trece picior de om… (…)

Intervenția promptă a celor 2 tineri, Ariana Cucerzan și iubitul ei. Au venit cu mașina, m-au dus și m-au adus. Anamaria Florea ne-a oferit hrana pentru cățelușă la ceas de noapte.

Nu îsi face treburile in casă. Noaptea tarziu a facut treaba mare in baie si plangand a vrut sa isi manance excrementele. Am vrut sa o scot cu lesa in curte ca să isi facă treburile și s-a ascuns. Am luat-o in brațe și am scos-o in curte. Când a vazut dulăii… mai avea puțin și făcea infarct, asta după insolația cu care s-a ales ieri. Acum stă in casă și nu vrea să facă pișu, probabil temăndu-se de abandon. Afară intre dulăi 0 șanse.”, a povestit Jakab Muriel Manea, regizor la Teatrul Național ”Aureliu Manea” din Turda (fiica celui care a dat numele instituției de cultură turdene), care s-a implicat de multe ori în salvarea unor animale aflate în situații delicate.

Anamaria Florea spune că un bărbat, Emil Daniel, ar fi scris de câteva zile pe un grup local că donează o cățelușă, pentru că pleacă ”o perioadă mai lungă din oraș” și nu are posibilitatea s-o ia cu el. Și pentru că, probabil, nu a găsit nicio soluție, a ales o variantă extrem de crudă pentru cățelușa care nu avea nicio vină: a legat-o în pustietate, fără sursă de hrană sau apă, chiar într-o perioadă în care temperaturile au fost caniculare.

În mediul online, contul respectiv i-ar aparține acestui bărbat:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2