marian morar
m install
nello construct

Proiectul „ImYouthPact”: Cinematograf în aer liber în Parcul Municipal „Berc” din Câmpia Turzii

zamblau eugen

Astăzi a avut loc o întâlnire între membrii Clubului de Inițiativă „Impact AHA” format din elevi de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” și primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN. În cadrul acesteia a fost prezentat proiectul „ImYouthPact” care vizează construirea unui cinematograf în aer liber în Parcul Municipal „Berc”.

✅Clubul „Impact AHA” a obținut un grant în valoare de 8000 de euro de la Fundația Comunitară Cluj pentru implementarea acestui proiect. Finanțarea va fi utilizată pentru achiziționarea și instalarea unui ecran de proiecții video, precum și pentru amenajarea a 3 zone de grill/camping în parc. Practic, prin inițiativa lor, tinerii își propun să îmbunătățească modalitățile de petrecere a timpului liber, într-un ambient prietenos cu natura.

❎Implementarea proiectului „ImYouthPact” va fi realizată prin colaborare strânsă între Primăria Câmpia Turzii, Clubul „Impact AHA” și Fundația Comunitară Cluj. Un protocol de colaborare va fi semnat în acest sens, stabilind rolurile și responsabilitățile fiecărei părți.

⚖️De asemenea, zonele de grill/camping vor funcționa în deplină conformitate cu legislația în domeniu, respectiv Legea nr. 54/2012, a picnicului.

Domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, și-a exprimat sprijinul deplin al administrației locale pentru realizarea proiectului.

💬„Apreciez entuziasmul și implicarea tinerilor din Câmpia Turzii în viața comunității. Proiectul ImYouthPact este o dovadă a spiritului civic și a dorinței lor de a contribui la îmbunătățirea spațiului public din oraș. Primăria va pune la dispoziție terenul necesar și va oferi asistență logistică pentru buna desfășurare a proiectului.”, a declarat domnul primar.

Direcția Relații cu Comunitatea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2