nello construct

Primăria Tritenii de Jos: „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” – Dotarea școlii ”Pavel Dan”

Comuna Tritenii de Jos anunță începerea proiectului cu titlul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice si echipamente digitale a Scolii Gimnaziale “Pavel Dan”, com Tritenii de Jos”, cod F-PNRR-Dotari-2023-6654, finanțat prin Planul Național De Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta C15 – Educație, conform contractului de finanțare nr. 1952DOT/2023.

Proiectul se derulează pe perioada cuprinsă între 04.09.2023 și 31.12.2024.

Obiectivele proiectului:

– asigurarea infrastructurii și resurselor tehnologice necesare pentru Școala Gimnazială „Pavel Dan” din comuna Tritenii de Jos, județul Cluj, permițând accesul elevilor la tehnologie prin laboratoare informatice și echipamente dedicate

– Asigurarea dotărilor necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în sălile de clasă și în laboratoarele școlare din Școala Gimnaziala „Pavel Dan”, inclusiv dotările și echipamentele educaționale specializate pentru elevii defavorizați și elevii cu cerințe educaționale speciale.

Valoarea totală a proiectului este de 1.048.360,23 lei, din care valoarea eligibilă prin PNRR 880.974,99 lei, valoarea TVA eligibil aferentă este de 167.385,24 lei, iar valoarea sumelor neeligibile este 0 lei.

Reprezentant legal, Dan Alexandru Iosif, Primar

Persoană de contact: Dan Alexandru Iosif,
Telefon: 0728 274 362
E-mail: primaria.triteniidejos@yahoo.com
https://primariatriteniidejos.ro/

”Apel de proiecte gestionat de Ministerul Educatiei finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: