marian morar
m install
nello construct

Primăria Mihai Viteazu: S-a inițiat ”Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor de performanță ai serviciului de alimentare cu apă și canalizare pentru aria de operare Turda-Câmpia Turzii și comunele arondate”

zamblau eugen

În conformitate cu dispozițiile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Primarul Comunei Mihai Viteazu aduce la cunoștință că a inițiat ”Proiect de Hotărâre privind aprobarea indicatorilor de performanta ai serviciului de alimentare cu apa si canalizare pentru aria de operare Turda-Campia Turzii si comunele arondate”.

Invităm persoanele fizice și juridice interesate să depună, în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre arătat mai sus, al cărui conținut se află afișat pe site-ul Primăriei Comunei Mihai Viteazu, sectiunea ”Anunturi”,  la sediul acesteia, precum și la secretariat.

Propunerile, sugestiile sau opiniile se pot transmite la adresa de e-mail juridic@primariamihaiviteazu.ro sau se pot depune, în scris, la secretariatul Primariei până la data de 02.10.2023, ora 10:00.

Așteptăm cu interes opinia dumneavoastră referitoare la acest proiect, precum și propunerile și observațiile dumneavoastră care vor purta mențiunea:

Recomandare Proiect de Hotărâre privind aprobarea indicatorilor de performanta ai serviciului de alimentare cu apa si canalizare pentru aria de operare Turda-Campia Turzii si comunele arondate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2