marian morar
adrian nap
m install
nello construct

PNL Turda: Modernizare fără precedent în cartierul Băi. 20 de străzi au fost complet transformate datorită unei investiții masive de fonduri europene! (VIDEO)

zamblau eugen
Screenshot

Prin proiectul „Reabilitare și modernizare infrastructură rutieră și utilități din corpul drumului în Băile Turda”, cu o valoare totală de 22.540.544,20 lei, am transformat străzi de pământ în artere moderne, asigurând un confort urban pentru locuitorii noștri și pentru toți cei care tranzitează zona.

Lucrările de modernizare au inclus construirea de carosabil, trotuare și zone verzi, pentru a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea cartierului.

Prin intermediul unui proiect european gestionat de Compania de Apă Arieș, infrastructura de apă și canalizare a fost modernizată pe aceste străzi, asigurând un sistem eficient și fiabil.

Continuăm să investim în acest cartier, iar proiectele noastre viitoare reflectă acest angajament. Printre acestea, se numără și deschiderea Minei Iosif, un proiect spectaculos ce va revoluționa turismul în zonă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2