marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Părinții copilului de la școala ”Horea, Cloșca și Crișan”, bătut de către un profesor, amenințati cu instanța! Vezi de ce!

zamblau eugen

Părinții copilului din clasa VI A, bătut de către un profesor de la școala ”Horea, Cloșca și Crișan” din Turda, susțin că au primit un email de la conducerea școlii, în care sunt amenințați că vor fi dați în judecată, pentru că au adus prejudicii unității școlare.

Conducerea școlii le soliciută părinților să demonstreze că ”domnul profesor a lovit elevii cu pumnul”, că ”elevul a fost extatriculat”, că ”nu a fost anunțată poliția”, că ”s-a dorit mușamalizarea situației” și că ”elevii au fost intimidați de către unii”, conform RefleqtMedia.

”În situația în care nu veți depune dovezile solicitate sau ele nu vor fi îndestulătoare pentru a susține afirmațiile făcute, vă informăm că prezentul email constituie act preliminar pentru o viitoare acțiune judecătorească.”, a precizat directorul școlii, Daniela Bulgarov.

Vă reamintim că în cursul lunii februarie 2021, mama unui elev de la școala ”Horea, Cloșca și Crișan” a declarat public că fiul ei, din clasa VI A, a fost bătut de profesorul de Matematică.

Citește și: Elev de la o școală din Turda, bătut în clasă de profesorul de matematică (UPDATE)

IPJ Cluj a transmis, ulterior, că având în vedere informațiile din spațiul public, polițiștii turdeni s-au autosesizat și au deschis un dosar penal de cercetare.

Citește și: Poliția a deschis o anchetă în cazul elevului bătut la Școala Horea Cloșca și Crișan din Turda

Până în acest moment, conducerea școlii nu a comunicat, public, vreo măsură concretă luată după acest incident.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2