marian morar
m install
nello construct

Marian Morar: Oamenii de afaceri din oraș trebuie să reprezinte un partener al dezvoltării administrației și al localității! Pentru că ÎMPREUNĂ reușim!

zamblau eugen

După cum știți, sunt unul dintre mulții antreprenori pe care îi are Câmpia Turzii. Și am gândirea formată spre performanță, spre satisfacerea clientului/cetățeanului, spre rezolvarea problemelor care apar, dar și spre dezvoltare.

Consider că oamenii de afaceri din oraș sunt neglijați, ca să folosesc un cuvânt mai elegant, iar asta nu e deloc benefic adminstrației locale. De aceea cred că administrația locală are obligația morală de a găsi soluții pentru un dialog deschis și o colaborare mai bună cu mediul de afaceri local.

Tocmai de aceea, anunț în premieră faptul că după ce vom câștiga alegerile locale și voi ajunge primarul localității, voi demara constituirea unui grup consultativ al oamenilor de afaceri (generat și ales de oamenii de afaceri interesați), cu care voi avea dialoguri deschise, consultative, informale, în toate problemele urbei în care ei și-ar putea aduce aportul.

Bineînțeles, va fi și o modalitate mai eficientă și mai directă de dialog între administrația locală și oamenii de afaceri, în vederea sesizării unor probleme sau a rezolvării lor, în măsura în care administrația locală se poate implica direct sau poate reprezenta doar un factor de susținere.

Iar această deschidere o voi manifesta indiferent de coloratura politică (dacă există) sau de alte caracteristici individuale ale antreprenorilor, din simplul motiv că ceea ce se întâmplă acum, cu anumite șicane administrative sau favorizări pe criterii partinice, trebuie să înceteze ca practică administrativă. Toți antreprenorii din oraș merită respect!

Am soluții, iubesc acest oraș, vreau să mă implic, vreau să schimb fața orașului în bine, însă doar ÎMPREUNĂ reușim!

Marian Morar – candidat AUR la Primăria Câmpia Turzii

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2