marian morar
m install
nello construct

Liderul PSD Turda, Cristian Matei, va fi consilier judeţean!

zamblau eugen

Turda va mai avea un consilier judeţean, în viitorul apropiat. Motivul? Arestarea liberalului Răzvan Pop, acuzat de fapte de corupţie, a dus la demisia acestuia din Consiliul Judeţean Cluj.

Şi cum PSD şi PNL au candidat pe listă comună pentru Consiliul Judeţean, la alegerile locale din 2012, următorul pe lista USL-ului de la acea vreme este social-democratul Cristian Matei.

Accederea liderului PSD Turda în Consiliul Judeţean are şi dedesubturi spectaculoase. Practic, în urmă cu câteva zile, PDL şi PNL au anunţat că fac alianţă, având o majoritate fragilă în Consiliul Judeţean, dar suficient cât să-l schimbe din funcţie pe vicepreşedintele Ioan Oleleu (PSD) şi să-şi impună propriul candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, respectiv pe Mihai Seplecan (PNL).

Însă, pierderea unui consilier PNL, coroborată cu accederea în CJ Cluj a unui social-democrat, echivalează cu o răsturnare spectaculoasă a majorităţii politice, alianţa PSD-PC-PPDD-UDMR urmând să deţină majoritatea în forul deliberativ judeţean.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2