marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Bărbatul din Viișoara, prins băut la volan și fără permis, a fost arestat preventiv! Vezi cine-i?!

zamblau eugen

Bărbatul de 49 de ani, din Viișoara, care a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice, a fost arestat preventiv în cursul zilei de ieri, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 15.50, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Turda au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 49 de ani, din comuna Viișoara, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, după ce a făcut un accident în Mihai Viteazu.

”În cursul zilei de ieri, 24 aprilie a.c., bărbatul de 49 de ani, din comuna Viișoara, cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.”, a transmis IPJ Cluj.

Palfi Iozsef Tivadar a solicitat să primească arest la domiciliu, însă instanța turdeană i-a dat arest preventiv.

”Admite propunerea formulată în dosar nr. 1117/P/2024 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda şi în consecinţă: În baza art. 226 alin. 1 şi art. 223 alin. 2 Cod procedură penală coroborat cu art. 202 alin. 1, alin. 3 şi alin. 4 lit. e) Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului P. I.T., pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art.336 alin.(1) Cod pen., cu aplicare art. 44 alin. (1), (2) Cod pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 24.04.2024 ?i până la data de 23.05.2024, inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea formulată, prin apărătorul din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu.”, este decizia pe scurt a Judecătoriei Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2