m install
nello construct

În atenția locuitorilor municipiului Turda: Furnizarea apei potabile a fost afectată de creșterea debitului râului Arieș/inundații! – Vă rugăm să folosiți apa de la robinet doar în scopuri menajere!

floris

Ca urmare a condițiilor meteo excepționale ce au determinat creșterea debitului râului Arieș au fost afectate o parte din puțurile de alimentare cu apă potabilă din zona Mihai Viteazu, fronturi de captare din care este furnizată apa potabilă către municipiul Turda.

Echipele de intervenție s-au deplasat în mai multe zone din municipiu și au constatat ca unul din parametrii de analiză ai apei, mai exact turbiditatea, a crescut semnificativ. În consecință, au fost oprite fronturile de captare afectate și în momentul de față alimentarea cu apă potabilă se realizează din surse alternative. 

În scop preventiv, până la restabilirea parametrilor normali, rugăm utilizatorii serviciului să folosească apa de la robinet doar în scopuri menajere și recomandăm consumul apei din surse alternative (apă îmbuteliată).

Perioada estimată de reluare a serviciului de furnizare a apei potabile în parametri normali este de 24 h.

În continuare, echipele de intervenție monitorizează cu atenție această situație și realizează manevre tehnice în rețeaua publică, pentru a relua în cel mai scurt timp posibil furnizarea apei potabile la standardele normale.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate şi vă mulțumim pentru înțelegere.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: