m install
nello construct

Hai cu noi la Târgul de Crăciun din Viena, unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa! (FOTO-VIDEO)

floris

Poate ți-ai dorit din totdeauna să vizitezi Viena, mai ales în perioada Crăciunului, când tot orașul este împodobit și îți oferă acel spirit veritabil de iarnă, dar dacă încă nu ai reușit să ajungi, am adus noi Târgul de Crăciun de la Viena la tine.

Auzim deseori oameni care aleg să meargă la ski în Austria sau oameni care sunt pur și simplu fascinați de această țară, mai ales de capitală și pe bună dreptate. Indiferent că este perioada Crăciunului sau nu, Viena este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa.

Frumusețea îi este dată, mai ales, de faptul că este un oraș cultural, iar tot din jur îți oferă acel sentiment de nobilime. Mai mult, aici nici nu ai cum să te plictisești vreodată, deoarece sunt atât de multe lucruri de vizitat și dacă nu reușești să marchezi toate obiectivele turistice sigur vei vrea să te întorci la un moment dat.

Să pășești pe aceleași drumuri pe care a pășit Mozart, să vezi locurile unde a trăit prințesa Sisi, aceasta fiind și protagonista unuia dintre cele mai îndrăgite desene animate, clădirile mari și frumos luminate, iar dacă mai ai norocul să fii aici și în perioada iernii, poți spune, fără dar sau poate, că ai trăit într-un basm.

Târgul de Crăciun de la Viena

Tot orașul este împodobit subtil, dar cu mult bun gust, în special centrul. În Viena, în fiecare an, sunt organizate mai multe târguri, cel mare, din fața Primăriei și altele mai mici, plasate lângă unele dintre cele mai mari și importante obiective turistice.

Deși îi spunem „târgul cel mare”, trebuie să menționăm că este destul de mic, ca dimensiune, însă nici nu ai nevoie de mai mult. Tarabele cu punch sau ciocolată caldă sunt la fiecare pas, iar de jur împrejur ai și locuri unde să stai liniștit, la o masă, și să-ți savurezi băutura și mâncarea.

Aici nu vei găsi prea multe locuri de distracții, însă nici nu prea ai nevoie. Vei găsi un carusel, o roată mare, un trenuleț pentru copii, dar în schimb vei găsi un patinoar imens, unde toată lumea are loc. În rest, te poți plimba pe la tarabe și să-ți cumperi câte un suvenir, iar prețurile sunt mai mult decât decente. Acestea pornesc de la 2 euro și pot ajunge chiar și la 160 de euro, însă toate sunt frumoase și calitative.

Oricum, modul în care sunt impodibiți copacii și modul în care este luminată Catedrala Sfântul Ștefan, aflată în spatele târgului, te va face să uiți de faptul că târgul este mic și să poate fi vizitat în mai puțin de o oră, dar, până la urmă, cine zice că trebuie să fie mai mare?

O vacanță pe care merită categoric să o faci. Bilete de avion sunt ieftine, iar cazările chiar au prețuri bune având în vedere ce experiență superbă îți va oferi orașul. Îți lăsăm mai jos și câteva imagini și un video care poate te vor convinge să dai o fugă până în Viena. Un singur weekend aici și vei rămâne îndrăgostit de oraș pentru totdeauna.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: