marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Doru Anca (PRM Turda): La anul să nu alegeți ”gargariști”! La cine se referă?!

zamblau eugen

Președintele PRM Turda, fostul consilier local Doru Anca, spune că ”este foarte grav că se fac din problemele actuale ale orașului pârghii pentru vendetă politică” și le solicită turdenilor ca ”la anul să nu alegeți gargariști”.

Doru Anca face referire la ultimele decizii din Consiliul Local Turda, privind finalizarea unor proiecte pe fonduri europene, la care majoritatea opozanților din PSD-USR-PMP (PMP, viitor AUR) s-au opus, dorindu-și ca orașul să fie lăsat de izbeliște.

”Este foarte grav că se fac din problemele actuale ale orașului pârghii pentru vendetă politică. Mă refer la HCL care dă posibilitatea continuării lucrărilor la proiectele începute și nefinalizate, care cu chiu cu vai se vor încadra unele în alte programe pentru finalizare. De aici și până la cauzele care au generat aceste decalaje este cale lungă, cu diferite motive pe care consilierii în loc să le analizeze și să le elimine, le transformă în arme politice. O, vai Doamne, ce este oare în capul lor? Se războiesc pe analiza apei, pe sondaje, te miri pe ce. De aceea, atenție cetățeni ai municipiului nostru: la anul să nu alegeți gargariști, ci oameni pregătiți și cu programe de redresare a vieții din oraș.”, a transmis Doru Anca.

De altfel, chiar în sânul opoziției din Consiliul Local au fost și voci care au considerat că acest scenariu de blocare a lucrărilor nu este benefic turdenilor și și-au acuzat, indirect, prin vot, colegii de partid și Consiliu că au votat pentru blocarea lucrărilor. Cei doi consilieri locali care au refuzat să facă ”jocurile” opoziției, de blocare a lucrărilor, au fost Aruncutean Bogdan (PSD) și Kolozsi Atilla (PMP).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2