marian morar
m install
nello construct

Date îngrijorătoare! S-a dublat numărul de cazuri de viol judecate la Turda față de anul trecut

zamblau eugen

De la începutul anului și până în prezent, 8 dosare de viol au ajuns în fața judecătorilor turdeni. Un număr dublu față de anul trecut, când au fost judecate doar 4 astfel de cazuri și aproape dublu față de 2021, când au fost 5 dosare.

Datele au început să fie îngrijorătoare încă de la începutul anului 2023. În prima săptămână din luna februarie, la nivelul Judecătoriei Turda erau deja înregistrate 3 cazuri de arest preventiv sub acuzația de viol.

Citește și: Judecătoria Turda: Condamnat pentru violul unei minore de 10 ani, la 9 ani de închisoare!

Cel mai recent caz de viol din zona Turzii s-a petrecut la începutul lunii septembrie. În 10 septembrie, Judecătoria Turda a admis propunerea procurorilor de arest preventiv pentru 30 de zile pentru bărbatul care a violat o minoră în gara din Câmpia Turzii cu două zile înainte.

Citește și: Alexandra Mocean: „Ce căuta fata violată singură prin gară?”

Tot la Câmpia Turzii, dar în luna iunie, s-a petrecut un caz la fel de scandalos. Un bărbat a determinat o fetiță de doar 12 ani să se deplaseze la locuința lui, unde a exercitat acte de violență psihică și a profitat de vârsta fragedă a victimei pentru a întreține un raport sexual normal neconsimțit cu acesta. În acest caz încă se așteaptă sentința. 

Toți cei 8 inculpați judecați anul acesta sunt bărbați, iar majoritatea sunt în prezent în spatele gratiilor, săvârșind ani de închisoare pentru fapta lor. Cu toate acestea, justiția se mișcă câteodată atât de lent încât ajunge să fie de partea agresorului.

În luna iunie, TurdaNews scria despre cazul unui violator care era să scape pentru că Parchetul Turda a prelungit prea mult cercetarea. Din fericire, Curtea de Apel Cluj a intervenit, iar inculpatul a ajuns la închisoare.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2