maxresdefault4

Confruntarea supremă! Există sau nu COVID?! E nociv vaccinul sau nu?! Care-i adevărul?!

De un an de zile, societatea românească este într-o continuă ”fierbere”, pe subiectul noului coronavirus, a măsurilor sanitare impuse de autorități, a apariției vaccinurilor, dar și a teoriilor conspiraționiste care spun că totul este o invenție, că există interese ascunse și că scopul ”blocării” societății este cu totul altul, nicidecum sănătatea cetățenilor!

TurdaNews este un site echilibrat de știri, iar din această poziție lansăm o dezbatere, prin vot sau comentarii, despre aceste vremuri în care trăim. Astfel, putem afla procentul de persoane/cititori care au anumite opinii și putem lua ”pulsul societății”.

Puși în fața unei situații cu care nu s-au mai confruntat în existența lor, oamenii au reacții diferite.

Unii consideră că nu există niciun coronavirus, niciun COVID-19, iar totul este un ”fake news” (informație falsă) care are alte scopuri, pe care populația nu trebuie să le afle.

Alții cred că există acest virus, care poate crea grave probleme de sănătate, iar din acest punct de vedere sunt de acord cu măsurile sanitare impuse, dar și cu decizii personale privind protecția sanitară (atenție sporită, păstrarea unei distanțe sociale, purtatul măștii, vaccinare etc).

În fine, o altă categorie îmbină, într-o oarecare măsură, cele două categorii anterioare, părerea lor fiind că există COVID-19, însă nu este chiar atât de periculos precum se spune la modul oficial, nefiind de acord cu măsurile mult prea restrictive impuse de autorități, în raport cu periculozitatea reală a virusului.

O altă categorie, deși o anticipăm ca fiind mai redusă, este cea a oamenilor care nu-i interesează acest subiect, deși este un subiect care se află pe buzele marii majorități, un subiect care ne-a invadat viața și libertățile de un an de zile.

Prin intermediul acestui sondaj, declanșăm confruntarea supremă dintre opiniile menționate mai sus, vehiculate în spațiul public cu un ton mai mult sau mai puțin vehement, pentru a lua ”pulsul societății” pe un subiect extrem de controversat.

E important să votezi, pentru că astfel îți poți exprima opinia pe acest subiect!

Poți distribui articolul pe rețelele sociale, pentru a vota și alte persoane sau îl poți distribui prietenilor/apropiaților, prin intermediul butoanelor de partajare (Messenger, WhatsApp, SMS, Email).

Comentarii

ULTIMELE articole: