m install
nello construct

Colegiul „Emil Negruţiu”, furnizor de formare profesională a adulţilor, pentru ocupaţia de lucrător în creşterea animalelor

floris

Colegiul „Emil Negruţiu” din Turda a demarat un curs de formare profesională pentru adulţi, acreditat de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, prin Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor pentru organizarea de Cursuri de calificare, perfecţionare şi specializare.

Astfel, cei interesaţi pot obţine o calificare în ocupaţia de LUCRĂTOR ÎN CREŞTEREA ANIMALELOR.

Cursul se adresează persoanelor care doresc să ocupe un post de lucrător în creşterea animalelor, persoanelor care doresc să obţină un certificat de producător, dar şi celor interesaţi să-şi deschidă o afacere cu ajutorul fondurilor europene.

Durata cursului este de 360 de ore, din care 240 de ore sunt alocate instruirii practice. Actele necesare la înscriere: dosar cu şină sau plic, copie după act identitate, copie după certificatul de naştere, copie după certificatul de căsătorie, copie de pe ultimul act de studiu sau foaia matricolă, adeverinţă de la medicul de familie – apt pentru cursul „Lucrător în creşterea animalelor” în original (la înscriere trebuie prezentate şi actele originale, în cazul acelora care se solicită în copie).

Înscrierile se fac zilnic între orele 9.00-16.00, la Colegiul „Emil Negruţiu” (fost Agricol), str. Agriculturii nr. 27 Turda. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0740-026257, 0264-312637 sau 0741-210805.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: