nello construct

Ciortea (PSD Turda) îi dă ”decisiva” lui Nap (PMP Turda): I-a ”furat” un membru important!

Pare că s-a declanșat un adevărat ”război” pe membrii PMP Turda, care se simt debusolați, după ce persoanele care-i reprezintă, respectiv cei doi consilieri locali, Adrian Nap și Kolozsi Atilla, au fost văzuți la o manifestare politică care ar implica o apropiere de AUR.

Se pare că nu toți membrii PMP sunt de acord cu această ”reorientare” a lui Adrian Nap. Azi, Ioan Chiorean (Neluțu Chiorean) a anunțat că s-a înscris în PSD. Neluțu Chiorean era un membru important al PMP, fiind și pe listele electorale ale partidului, la alegerile locale din 2020.

Imediat după anunțul lui Chiorean, Ovidiu Nistea, apropiat al lui Adrian Nap (care zilele trecute explica cum se va face trecerea la AUR), la acuzat pe Chiorean că umblă după funcții. ”Director General va fi pus, la români nedemnitatea este sport național”, a acuzat Nistea. Chiorean s-a apărat, dând de înțeles că Adrian Nap, de fapt, nu are nicio șansă în lupta pentru Primărie: ”Nu vreau nimic, vreau o schimbare. Ovidiu, nu am nimic cu nimeni, toți au plecat la alte partide… nu dau nume”.

Într-un fel, Chiorean are dreptate: de pe lista de candidați ai PMP Turda, mai mulți reprezentanți de marcă au trecut în barca PNL-ului, alții au mers la USR, iar alții se gândesc la PSD. Se pare că apropierea lui nap de AUR nu e privită cu ochi buni de toți PMP-iștii, care acum își caută și ei un ”loc călduț”, în alte organizații.

Conform celui mai recent sondaj de opinie, Răzvan Ciortea și Adrian Nap se bat pentru locul 3 în opțiunile electoratului, fiind despărțiți de mai puțin de 1 procent.

Citește și: Rezultate sondaj primar Turda: A apărut adevăratul contracandidat pentru Cristian Matei?!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: