marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Caporal Dobrița Ionela Viorica, campioană la maraton

zamblau eugen

O nouă performanță pentru atleta din Turda Vica Dobrița. Sportiva a câștigat Campionatul militar de cros, obținând locul 1.

De asemenea, Vica Dobrița a câștigat medaliile de aur, alături de colegele sale din echipa României, la Campionatul Balcanic de Alergare Montana, care s-a desfășurat la Câmpulung Moldovenesc în 14 mai 2022.

„Ambițioasă din fire, am vrut tot timpul să dovedesc că vârsta este doar un număr și că se poate face performanță la orice vârstă, indiferent dacă prin natura muncii, timpul de pregătire este redus.

Am ales cariera militară la îndemnul unui coleg care a văzut în mine un potențial în a face performanță atât în sistemul militar, cât și în sport. În Baza 71 Aeriană sunt încadrată la Grupul Protecția Forței, iar în timpul liber sunt legitimată ca sportiv de performanță la CSM Cluj-Napoca.

Viața de militar s-a îmbinat foarte bine cu viața de sportiv și întotdeauna mi-a plăcut să fiu în topul listei la concursurile la care am participat de-a lungul anilor. Deși timpul de pregătire este limitat, am reușit să ajung tot timpul pe podium. Acest parcurs al meu nu a fost unul ușor, întrucât m-am antrenat de una singură, în timpul liber, după orele de program.

Primul meu maraton la care am participat a fost la vârsta de 17 ani după doar 4 luni de antrenament specific maratonului, ajungând la performanța de astăzi, unde alerg între 80-100 km la ultramaraton montan. Am muncit mult pentru fiecare cursă în parte, cele mai importante fiind Campionatul Național de Ultramaraton, 84 km, locul 3 individual și locul 1 echipe, Maratonul Apuseni MSG Systems, 44 km, deținând recordul cursei și Campionatul militar de cros, obținând locul 1. Toate aceste premii au fost o răsplată a muncii mele și mi-au adus atât satisfacție, cât și o ambiție mai mare de a da tot ce am mai bun.” spune Vica Dobrița.

Vica Dobrița locuiește la Turda, este angajată a Bazei 71 Aeriene Câmpia Turzii și este legitimată la clubul CSM Cluj-Napoca.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2