marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Avram Gal: Sunt un om de echipă, și am suficientă experiență să știu că fără oamenii potriviți la locul potrivit orice proiect este sortit eșecului

zamblau eugen

La finele săptămânii curente am organizat alături de colegii de la organizația municipală PSD Câmpia Turzii primul eveniment politic de amploare de la preluarea președinției a acestei filiale. Într-un cadru festiv am adus laolaltă o serie de membrii activi PSD din plan local, regional și central, revitalizând astfel angajamentele și spiritul de luptă pentru competiția electorală ce ne așteaptă.

Obiectivul nostru declarat este preluarea frâielor administrației din Câmpia Turzii după o perioadă de declin vizibil pentru toți locuitorii urbei noastre. Știu că lupta pentru câștigarea primăriei Câmpia Turzii nu va fi o simplă formalitate, însă nenumăratele discuții cu membrii comunității ne-au convins că oamenii au mare nevoie de o schimbare.

De asemenea, am privilegiul să salut decizia anunțată în contextul evenimentului din Câmpia Turzii de către unul dintre membrii marcanți ai PSD. Dl Vasile Dîncu a anunțat faptul că își va asuma postura de președinte al campaniei electorale în care mă voi bate pentru poziția de edil al municipiului Câmpia Turzii. Sunt un om de echipă și nu pot decât să mă bucur că voi avea alături un om cu asemenea experiență politică și administrativă.

Mai mult decât atât, dl Vasile Dîncu a ținut să precizeze că în cariera politică a domniei sale nu a pierdut nici o competiție electorală. Țin să-i transmit dlui profesor Dîncu, în numele întregii echipe PSD, că ne onorează angajamentul domniei sale, încredințându-l totodată că s-a alăturat unei echipe de învingători, determinată să ducă municipiul Câmpia Turzii la adevăratul său potențial.

Sunt un om de echipă, și am suficientă experiență să știu că fără oamenii potriviți la locul potrivit orice proiect este sortit eșecului. Dacă veți observa ce nume am reușit să aduc alături de organizația noastră în ultima lună cred că nu mai încape niciun dubiu că suntem pe drumul cel bun. Provocările, ca și oportunitățile, în următorii ani vor fi colosale. La asemenea mize nu mai este loc pentru amatori și improvizații.

Avram Gal – președinte PSD Câmpia Turzii

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2