marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Avram Gal: “Noi dezvăluiri despre cum MAFIA PNL Câmpia Turzii folosește bunurile Primăriei ca pe propriile bunuri”

zamblau eugen

Dragii mei, după cum vă spuneam, o dată pe zi, în fiecare săptămână, o să vă spun lucrurile negative care le face actuala conducere PNL din Câmpia Turzii.

Și vreau să vă dau un exemplu: astăzi, de dimineață, am fost sunat, am primit pe WhatsApp poze și filmare, mașina Primăriei în curte la VĂTAFUL ȘEF a municipiului Câmpia Turzii, la domnul primar.

Din informațiile pe care le am, zilnic folosește mașina în scop personal. Eu consider că asta este o ilegalitate! Nu știu dacă cineva are curajul să facă ceva… Cum, de altfel, oamenii mi-au trimis adrese, m-au sunat și mi-au spus că majoritatea mașinilor de la Primăria Câmpia Turzii sunt reparate la un ”SERVICE”, cu prețuri exorbitante, de mai multe ori, se schimbă sau nu se schimbă piese, banii se sustrag!

Nu știu dacă cineva din instituțiile statului va verifica vreodată lucrul ăsta. Dar eu vă garantez că dumneavoastră îi puteți schimba, iar eu pot să fac acest lucru în numele dumneavoastră. Vreau să-mi spuneți, să-mi trimiteți mesaje, dacă considerați corect, ca mașinile Primăriei să fie folosite în scop personal, a primarului și a altor oameni din cadrul Primăriei Câmpia Turzii.

Am fost viceprimar, dar niciodată mașina de serviciu nu am folosit-o în scopuri personale! Eu vă rog să țineți minte un singur lucru: CJ 25 GUL. Au schimbat numerele de la mașină, nu au mai lăsat PCT, ca să vă dați dumneavoastră seama că e Primăria Câmpia Turzii. Și-au schimbat diverse numere, ca să nu puteți să vă dați seama că sunt mașinile Primăriei.

Eu vreau să vă spun un singur lucru: PSD-ul, în momentul în care vom veni la conducere, toate mașinile de la Primărie vor fi inscripționate, cu Primăria Câmpia Turzii, cu numere PCT, toate aceste mașini vor fi în slujba dumneavoastră și nu în slujba unei persoane!

Ei consideră că aceste mașini, banii pe care îi fac, sunt a lor! Oameni buni, nu-s a voștri! Dragi colegi din Primărie, aveți grijă, nu mai semnați pentru motorină. Am înțeles că o parte din motorină, spuneau alți oameni că vine de la Domeniul Public, se folosește în mașină. O să verific kilometri, o să verific absolut tot! Vă rog frumos să fiți corecți!

Avram Gal – președinte PSD Câmpia Turzii

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2