m install
nello construct

Asta e din categoria ”aroganțelor de Turda”! Turda e pe podiumul Glovo, la nivel național, la… dat bacșiș!

floris

Cei de la Glovo au dat recent publicității o informare despre activitatea lor în cursul acestui an, în care au amintit și despre câteva performanțe locale. Astfel, România este în topul comenzilor din zona aceasta a Europei și pe locul 2 la nivel general, după Spania!

S-a amintit și despre cea mai scumpă comandă din acest an (35.000 de lei), despre cel mai fidel client (cu o medie zilnică de vreo 3-4 comenzi), despre cea mai mare sumă cheltuită de un utilizator al aplicației de comenzi în acest an (un bucureștean a cheltuit 137.000 de lei), dar și despre cel mai activ livrator (care este din Târgu Mureș, iar în acest an a făcut 30.000 de km cu comenzile livrate)…

Însă, de departe, informația care ne-a dat pe spate este cea conform căreia Turda, orașul despre care mulți au impresia că este plin de oameni săraci, are procentul cel mai mare din toată Transilvania, dintre utilizatorii aplicației, care oferă bacșiș (tips)!

De altfel, România este pe locul 2 la nivel mondial (!) în ceea ce privește bacșișul oferit curierilor. Iar la nivel de localități, Bucureștiul este pe primul loc (cu aproximativ 20% dintre utilizatori), Sinaia e pe locul 2 (cu 18.82%), în timp ce Turda este pe locul 3 la nivel național (cu 15.62%), înaintea unor orașe precum Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Sibiu, Brașov, Craiova, Iași sau Constanța!

Deci… așteptăm comentariile voastre!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: