marian morar
adrian nap
m install
nello construct

AMoS Ed: Au început înscrierile pentru Consiliul Local al Tinerilor! Vezi prin ce etape vor trece candidații!

zamblau eugen
Te-ai gândit vreodată cine decide, când și cum? Ți-ai dorit să-ți faci vocea auzită? Te-ai gândit vreodată cum ar fi să fii unul dintre cei care decid? Dacă da, acum ai această șansă. Consiliul Local al Tinerilor dă startul înscrierilor.

Acum poți fi chiar TU în spatele celor mai faine decizii din orașul nostru. Consiliul Local al Tinerilor dă start  înscrierilor pentru a te ajuta să transformi în realitate ideile generației tale!

Care sunt etapele prin care vei trece?

  • Formare: Persoane cu multă experiență în domeniu, îți vor arăta cum să consulți tinerii din comunitate cu privire la nevoile și dorințele în mod eficient și cum să-ți formulezi un discurs convingător pentru public. De asemenea, vei învăța cum funcționează Consiliul Local și cum se iau deciziile în orașul nostru.
  • Colectare opinii: Prin intermediul unui formular pus la dispoziție de noi, vei consulta cât mai mulți tineri din zonă. Mai apoi, vom analiza datele și le vom transpune într-o formă ușor de folosit.
  • Dai voce unei întregi generații: Primele 21 de persoane care colectează cele mai multe răspunsuri de la tinerii din comunitatea locală, vor fi cei care vor lua parte la o ședință de Consiliu Local, în Sala Mare a Primăriei, unde se vor dezbate ideile propuse. Mai apoi, alături de Primăria Turda, se vor căuta soluții pentru a implementa proiectele dezvoltate de voi.

Înscrie-te și transformă în realitate ideile generației tale

Locurile sunt limitate!
Formular de înscriere: https://forms.gle/RSw88vpo3DABrAP19

Consiliul Local al Tinerilor este realizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Turda, Casa de Cultura Turda, Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda, Liceul Teoretic „Pavel Dan”, Câmpia Turzii – Pagina Oficială și Liceul Teoretic „Liviu Rebreanu”, Cluj.
Proiectul Consiliul Local al Tinerilor este implementat cu ajutorul finanțării obținute în cadrul programului Fondul pentru un viitor mai bun în comunități, coordonat de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl și implementat în Turda prin Fundatia Comunitara Cluj.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2