Ziua de Curățenie Națională – Campanie de ecologizare și de colectare selectivă a deșeurilor menajere din Municipiul Turda

241956644_4498830323539270_3700469819088812354_n

Primăria Municipiului Turda se alătură campaniei #LetsDoItRomania. Sâmbătă, 18 septembrie, ora 09:00, începe campania de ecologizare și de colectare selectivă a deșeurilor menajere din Municipiul Turda, intitulată Ziua de Curățenie Națională.

Campania de conștientizare are ca scop ecologizarea municipiului Turda prin colectarea selectivă a deșeurilor din zonele: Băi Sărate, Malul drept și stâng al râului Arieș și strada Câmpia Cristișului (salubrizare mecanizată).

Devin-o voluntar pe 18 Septembrie și vin-o să ajuți la ecologizarea orașului nostru. Până la această oră, aproximativ 150 de voluntari, de la următoarele instituții: Salina Turda, Compania de Apă Arieș, Transport Urban Public, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, Domeniul Public, Direcția de Asistență Socială, Apele Române, Potaissa Art, Supercom SA, organizația AMoS ED and Da Vinci, Colegiul Tehnic, Prival, Detașamentul de Pompieri Turda și Sticla Arieșul Turda, au confirmat prezența la cea mai amplă campanie de ecologizare.

Toți voluntarii vor primi saci menajeri și mănuși de protecție. De asemenea, toți sacii colectați vor fi ridicați de către echipele Supercom.

Locațiile de întâlnire pentru voluntari sunt:

 Băi Sărate – zona ștrand
 Malul Arieșului- zona pod, la intersecția străzii Constructorilor cu strada Plopilor.
Dacă nu puteți ajunge la punctul de întâlnire la ora 09:00, Primăria Turda va pune la dispoziția dumneavoastră un punct de distribuire a sacilor menajeri, a mănușilor și măștilor de protecție care va fi amplasat la parterul Primăriei, la poartă.
În vederea desfășurării campaniei în condiții de maximă siguranță, participanții sunt rugați ca pe toată durata acțiunii să poarte masca de protecție și să respecte o distanță de cel puțin 1 metru față de ceilalți participanți.
Cetățenii care doresc să participe pot confirma prezenta la numărul de telefon: 0751.235.553 – responsabil protecția mediului, Mic Camelia.

Primăria Turda

Doar împreună putem să avem grijă de mediul înconjurător, așadar haideți să fim solidari și să dăm dovadă de simț civic, let’s do it Turda!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top