m install
nello construct

Vrea să-și vândă afacerea cu kürtőskalács! Se merită prețul pentru ceea ce oferă?

floris

În zilele noastre, piața de vânzare-cumpărare este una destul de mare, deoarece toată lumea ar vrea să vândă câte ceva și cineva ar vrea să cumpere.

Deși piața este, în mare parte, ocupată de imobiliare, mașini și haine, iată că unii aleg să-și vândă pe internet și afacerea. Acesta este și cazul unui clujean care vrea să-și vândă afacerea cu kürtőskalács.

Kürtőskalács

Kürtőskalács sau cozonacul secuiesc  este un preparat alimentar specific sud-estului Transilvaniei. Atât sașii din Țara Bârsei, cât și secuii din județul Covasna revendică originea acestui preparat vechi de mai multe secole. În întreaga Românie, acest preparat a devenit cunoscut abia după căderea regimului comunist, când brutari secui (cei mai mulți din județul Covasna) au dezvoltat cu succes afaceri proprii și l-au răspândit în toată România (de unde și denumirea de „colac secuiesc”).

Cozonacul secuiesc este un produs foarte popular la sărbători, festivaluri și târguri. În limba maghiară, kürtő înseamnă coș de fum, iar kalács înseamnă cozonac împletit. Astfel, termenul Kürtőskalács înseamnă „cozonac împletit” (în formă de coș de fum) – o aluzie la gaura din forma cilindrică a acestui preparat.

Vrea să-și vândă afacere cu kürtőskalács

În anunțul de pe Facebook, clujeanul că își vinde afacerea cu toate funcționale și autorizate, firma având o vechime de 14 ani. Mai mult decât atât, acesta spune că firma nu are nici o datorie și se prestează pe orice activitate de fabricare și vânzare produse.

Prețul de vânzare este de 5.000 de euro, potrivit anunțului. Se merită acești bani pentru ceea ce oferă?

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: