m install
nello construct

Volei, Divizia A1: CSM Câmpia Turzii a fost retrasă din campionat!

floris

Începând de ieri, sportul din Câmpia Turzii este mai sărac sau practic nu mai există, după ce echipa de volei masculin CSM Câmpia Turzii, care trebuia să evolueze în sezonul 2020-2021 în Divizia A1 din România, a fost retrasă din campionat.

Formația din Câmpia Turzii era practic singura echipă a clubului CSM care era înscrisă într-un campionat, dar odată cu luarea acestei decizii, secția de volei se alătură celorlalte secții din cadrul clubului (fotbal, box, etc.), care au rămas fără activitate și astfel se pare că clubul CSM Câmpia Turzii va deveni istorie.

Cu toate că în vară era unele semnale clare dispre administrația locală, că echipa de volei a CSM-ului va reprezenta în continuare municipiul Câmpia Turzii pe prima scenă voleibalistică a țării, lucrurile au luat o turnură neașteptată, iar echipa de volei masculin a rămas fără finanțare și cu doar două săptămâni înainte de startul competiției, a fost  retrasă din campionat.

Toți jucătorii care mai erau sub contract cu echipa CSM-ului au devenit liberi de contract, dar rămâne de văzut dacă își vor mai găsi într-un timp așa de scurt alte echipe la care să joace.

Acum rămâne de văzut dacă informațiile neoficiale care umblă prin Câmpia Turzii, cum că administrația locală din Câmpia Turzii va înființa un nou club sportiv în localitate, se adeveresc, dar și când acest lucru se va întâmpla și cum va arăta structura noului club.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: