m install
nello construct

Un clujean a filmat întreaga experiență de la Taverna Racilor din Cluj: Hai să aruncăm fructe de mare congelate direct în ulei…(VIDEO)

floris

Taverna Racilor din Cluj, deschisă recent, strânge din ce în ce mai multe recenzii negative, atât pe Google, cât și pe TikTok, platforma unde Pescobar se laudă cu afacerea sa.

În urmă cu câteva zile am postat un articol prin care prezentam cât de dezamăgiți sunt clujenii de Taverna Racilor din Cluj-Napoca pentru faptul că arată ca o cantină și că mâncarea nu își merită prețul. 

Citește și: Clujenii sunt dezamăgiți de Taverna lui Pescobar de la Cluj: Gogule, la Cluj într-un an ești pa!

Un clujean, cunoscut pe TikTok pentru review-urile la localurile din Cluj-Napoca, a filmat întreaga experiență de la Taverna Racilor din Cluj și deși totul este prezentat într-o manieră umoristică, neregulile de aici chiar îți pot strica ziua.

Acesta a prezentat cum localul încă nu este finalizat, existând pereți în lucru și cabluri care cad pe clienți în timp ce mănâncă, cum baia este „îngrijită” și cum Pescobar nu s-a sinchisit să mai facă încă o toaletă, având în vedere capacitatea localului, dar și cum băutura și tacâmurile sunt aduse la masă abia după ce ai terminat de mâncat aperitivul.

Mai mult decât atât, acesta a prezentat și calitatea mâncării comandate, spunând la unul dintre felurile de mâncare că sunt doar niște fructe de mare congelate aruncate în ulei, iar salata de icre este la fel de gustoasă ca orice altă salată de icre cumpărată din comerț cu 5 lei.

Vă lăsăm mai jos tot video-ul.

@bitin.reviews

Atât s-a putut la @TavernaRacilorCluj 🦞🦀 . . #tavernaracilor #tavernaracilorcluj #tavernaracilortimisoara #tavernaracilorherastrau #taverna #restaurant #atatsaputut #streszero #cantina #aglomeratie #fullhouse #mancareproasta #pescobar #pasta #fructedemare #creveti #carcatita #larisa #pescobarsilarisa #bitincluj #bitin #foodiefavs #frittomisto #prajeli #fastfood #homar #clujnapoca #cluj #review #restaurantreview #pebune #topuldepelume #saracie #fitepestomaculgol #fy #fypage #fyp #foryoupage

♬ sunet original – bitin’

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: