m install
nello construct

Clujenii sunt dezamăgiți de Taverna lui Pescobar de la Cluj: Gogule, la Cluj într-un an ești pa!

floris

În urmă cu puțin timp, Pescobar, așa cum este cunoscut mai ales pe platforma TikTok, a deschis un restaurant și la Cluj-Napoca, în incinta Mall-ului Iulius, însă clujenii se declară dezamăgiți de local, afirmând că arată ca o cantină.

Mai mult decât atât, clujenii au semnalat că multe dintre recenziile pozitive de pe Google sunt false, deoarece Taverna nici nu era deschisă, iar elogiile curgeau șuvoaie.

”Cum e posibil să aibă 33 de recenzii de 5 stele, cu oameni care zic că ”au fost” și că ”recomandă”, iar locația să nu fi fost deschisă încă?”, se întreabă cineva.

Taverna Racilor arată ca o cantină

Sâmbătă seară, un clujean a trecut pe la Taverna Racilor din Cluj și a povestit că a așteptat o oră și jumătate pentru un fel de mâncare care nu își justifică prețul. Mai exact, clujeanul a primit o caracatiță prea fiartă, care se demembra, însă, cine știe, poate așa este rețeta restaurantului.

Recenzii de pe Google:

„Aspect de cantina. Restaurantul a fost deschis înainte de a fi terminate finisajele. Mobilier ieftin și nici un obiect din restaurant nu te face sa te simți ca ai fi într-un local de top. Grupurile sanitare nefinisate și fără accesorii, gen coș de gunoi, servetele sau uscator de maini. Mancarea acceptabila ca și gust”.

„Am avut rezervare făcută pentru 4 persoane si ne-au trimis acasă… pe toți 4 căci mesele erau ocupate cu alți clienți fidelizati… care au intrat cât noi așteptam la rând cu rezervare în brațe..”.

„Nesimțiți din prima zi. Rezervarea făcută cu o săptămâna înainte nu a mai fost luată în calcul și ni s-a cerut să stăm la rând, însă pentru bombardierii și pițipoancele din oraș se găseau locuri pe loc. Asta e, fiecare local își fidelizează ce clientelă vrea”.

Un alt lucru interesant, am putea spune, este că majoritatea conturilor care au oferit 5 stele pe Google sunt fake, având review-uri doar la tavernele racilor, dar poate că „atât s-a putut”

„Gogule nu așa se deschide un restaurant, fără baie, fără muzică și cu 20 de muncitori între clienți. Bodyguarzii aia ce servesc? De doi lei. La Cluj într-un an ești pa”.

Sursă: stiridecluj.ro 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: