m install
nello construct

TVR Cluj: Salina Turda, peste 610.000 turiști în anul 2017! (VIDEO)

floris

În ultimele zile din an, sute de turiști sunt atrași ca un magnet de minunea din adâncuri, Salina Turda. Cei mai mulți sunt străini veniți din toate colțurile lumii să petreacă sărbătorile de iarnă în țara noastră, anunță TVR Cluj.

 

Conform datelor oficiale, anul 2017 a adus peste 610.000 turiști în Salina Turda, dintre care peste 35% sunt din străinătate, conform statisticilor oferite de directorul societății Salina Turda SA, Simona Baciu.

”Creștem, ne dezvoltăm, avem o imagine foarte bună pe plan internațional și acest lucru rezultă din marele număr al turiștilor care vin în zonă pentru a vizita Salina Turda. Cei mai mulți vin din Ungaria, dar dacă povestim de un Top 10 al țărilor din care ne provin turiștii, acolo regăsim germania, regăsim Statele Unite, regăsim Israel, inclusiv Canada”, a declarat Simona Baciu.

Salina Turda SA a fost premiată în 2016 și în 2017 pentru performanțele economice,obținând locul 1 și 2 în Topul Național al firmelor, la categoria sa.  În 2016, societatea a avut o cifră de afaceri de 14.574.427 lei, cu un profit de 5.294.829 lei. Jumătate din acești bani au fost vărsați la bugetul local, conform legii, pentru a fi utilizați pentru dezvoltare și investiții.

Vă reamintim că programul de vizitare al salinei nu s-a modificat, fiind deschis zilnic între orele 9.00-17.00, cu ultima intrare la ora 16.00, excepție făcând ziua de 1 ianuarie 2018, când este închis.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: