Turdenii o susţin pe Anca Parghel

nello construct

Sâmbătă, 26 iulie a.c., a avut loc începând cu orele 18, la Muzeul de Artă Cluj-Napoca, în  Sala Tonitza, Concertul susţinut de Maria Roxana Rus (pian) şi Cristian Braica (contrabas) în cadrul proiectului „MUZICA SUFLETELOR”, proiect ce urmăreşte strângerea de fonduri pentru susţinerea tratamentului medical al Ancăi Parghel (foto). În program s-au numărat lucrări ale lui B.Bartok, M.Bruck, K.Guettler, J.Haydn, J.Massenet şi C.Nottara.

În această perioadă poate fi vizitată expoziţia din cadrul aceluiaşi proiect, găzduită de Muzeul de Artă Cluj-Napoca, conţinând lucrările donate de mai mulţi artiştii ai Societăţii Culturale Filarmonia, între care şi turdenii Cornel Vana, Gavril Nechifor, Maria Cristea şi Manole Ciui. Lucrările vor face obiectul tombolei de artă care va avea loc în data de 30.07.2008, ora 18.00.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: