Trei zile fără tutun la Cluj

nello construct

În judeţul Cluj s-a decretat mobilizarea generală cu ocazia Zilei Naţionale fără Tutun. Aceast moment este marcat în fiecare an, în cea de-a treia joie din luna noiembrie. Centrul Antidrog din Cluj şi-a unit forţele cu studenţii medicinişti şi cei economişti, cu Asociaţia Caritas Eparhial Greco-Catolic şi alte câteva instituţii publice pentru a determina cât mai multe persoane să renunţe la acest viciu într-un interval extrem de scurt: din 17 până în 19 noiembrie.

 

În această perioadă se vor organiza acţiuni de informare în rândul tinerilor, seminarii, dar şi deja celebrul concurs de graffiti în complexul studenţesc Observator. Ca în fiecare an, grupe de voluntari vor oferi trecătorilor fructe în schimbul ţigărilor. La Cluj există singura clinică din judeţ, Leon Daniello, care oferă consultanţă gratuită celor care doresc să se lase de fumat existând şi un program naţional care subvenţionează medicamentele necesare.

 

La Turda şi Câmpia Turzii, poliţia de proximitate va organiza în cadrul unităţilor de învăţământ întîlniri cu elvii, va împărţi „fluturaşi” trecătorilor şi va explica oricui este dispus să asculte, motivul pentru care fumătorii ar trebui să renunţe la acest viciu.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: