Ştefănie: „Săveanu n-a fost propus nici măcar de formaţiunea sa!”

nello construct

Invitat la emisiunea „Un-doi” de la One TV, care a început la ora 19.00, primarul Tudor Ştefănie a încercat să evite discutarea unui subiect destul de delicat: „mazilirea” directorului Companiei de Apă Arieş, Sorin Săveanu. Totuşi, la insistenţele realizatorului emisiunii, Viorel Crişan, Ştefănie a spus că „cetăţenii au dorit să ne facem o formulă care să funcţioneze”, argumentând procentul mare obţinut de PD-L la alegerile de la 1 iunie. În locul lui Săveanu, a fost preferat Alexandru Sabău, membru PD-L Câmpia Turzii. 

„Noi vrem performanţe profesionale, nu nemulţumiri personale”, „Nu e o demonstraţie de forţă, e ceva normal”, „Conducerile au fost numite politic şi până acum”, „Nu e important cum se numeşte persoana din conducere, ci să funcţioneze operatorul cum trebuie”, au fost câteva dintre propoziţiile folosite de Tudor Ştefănie menite să explice îndepărtarea liberalului Sorin Săveanu din fruntea Companiei de Apă. 

Ba mai mult, primarul a trecut la atac, susţinând că „mulţi au ajuns în Consiliile de Administraţie să-şi rezolve problemele personale”, precizând că „în mod cert nu se va mai întâmpla aşa ceva, pentru că nu vom permite”. Totuşi, Ştefănie nu a argumentat concret de ce Săveanu nu a mai fost dorit în fruntea Companiei, limitându-se să spună că „au fost situaţii conflictuale”.

Pe de altă parte, Ştefănie a încercat să mute responsabilitatea îndepărtării lui Săveanu în curtea PNL-ului, partid din care face parte directorul Companiei de Apă. „Săveanu nu a fost propus nici măcar de formaţiunea sa politică. Nu e în Consiliul de Administraţie, nu poate fi director!”, a argumentat Ştefănie. În urma unei şedinţe a Asociaţiei Apa Văii Arieşului, noul director a fost ales în persoana lui Alexandru Sabău, membru al PD-L Câmpia Turzii. Însă, liberalii au atacat în contencios administrativ hotărârea Consiliului Local prin care au fost schimbaţi membrii Consiliilor de Administraţie, situaţie în care, cel puţin teoretic, aplicarea hotărârii ar trebui suspendată, iar Alexandru Sabău încă n-ar fi director.

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: