Târgul de cariere JobShop debutează săptămâna viitoare la Cluj

foto_042011_jobshop

Organizaţia studenţească BEST din Cluj-Napoca organizează, în perioada 11-15 aprilie, cea de-a XVII-a ediţie a Târgului de carieră JobShop. În cadrul evenimentului, studenţii pot afla care sunt companiile dornice să îi angajeze, companiile au ocazia de a sta faţă în faţă cu viitorii angajaţi, iar universitatea are oportunitatea de a se ajusta nevoilor pieţei” , arată organizatorii .

Studenţii îşi pot găsi, timp de două zile, în 13 şi 14 aprilie, atât locuri de muncă, cât şi companii care oferă locuri pentru practică. La ediţia din acest an a evenimentului şi-au anunţat participarea peste 30 de companii.

Jobshop este un eveniment de carieră care reuneşte studenţii, companiile şi reprezentanţii mediului universitar. Pe lângă cele două zile de stand, care vor avea loc miercuri, 13 aprilie, şi joi, 14 aprilie, într-un cort special amenajat în curtea Universităţii Tehnice de pe strada Constantin Daicoviciu numărul 15. JobShop include şi traininguri pentru studenţi susţinute de persoane specializate, prezentări de companie, vizite la companii, competiţii, prezentări şi discuţii despre business start-up şi întâlniri cu reprezentanţi ai firmelor participante. În plus, vor fi organizate şi workshop-uri din partea companiilor Nokia şi Hilti, precum şi un workshop despre Drumul către studiile din stăinătate, ţinut de Irina Scarlat din partea Ligii Studenţilor Români din Străinătate. De asemenea, Toastmaster Cluj va ţine un workshop pe tema Public Speaking.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top