m install
nello construct

SVSU Turda oferă contracost servicii de coşerit

floris

Primăria Turda informează locuitorii municipiului că pot apela cu încredere în cazul în care doresc să cureţe coşurile de fum, la un serviciu specializat şi autorizat aflat în subordinea municipalităţii.

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă are în componenţa sa un compartiment de coşerit Personalul din cadrul compartimentului este atestat profesional şi autorizat pentru executarea lucrărilor de coşerit, acesta având obligaţia de a se legitima la începerea fiecărei lucrări cu actul care dovedeşte că este angajat al Primăriei Municipiului Turda.

Costul unui serviciu de curăţare şi verificare este de 30 lei pentru gospodăriile individuale, indiferent de numărul coşurilor de fum sau de 30 lei pe coşul de fum pentru agenţii economici. Lucrările sunt certificate prin acordarea unei adeverinţe de calitate şi a unei facturi de execuţie.

Comenzile se pot face la Primăria Municipiului Turda, serviciul SVSU sau la telefon 0264.316006 sau 0264.311524.

Mihai Zăhan, şeful SVSU Turda, spune că cetăţenii nu trebuie să permită accesul în gospodării a persoanelor care nu pot face dovada, prin prezentarea unei legitimaţii, că este angajat al Primăriei Municipiului Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: